+38 (067) 961-51-50

+38 (099) 619-36-37

+38 (067) 961-51-50

+38 (099) 619-36-37

КОКОСОВА ОЛІЯ РАФІНОВАНА

Торгівельних марок "Cargill" (Малайзія) та "Kristal" (Швеція)

ПРО НАС

Наша компанія є дистриб'ютором кокосової олії рафінованої ТМ "Cargil" Малайзія та ТМ "Kristal" Швеція.Працюємо оптом ( від 1 ящика) по всій території Україні 

ДЕ ЗАСТОСОВУЄТЬСЯ

Виробництво морозива

Застосування кокосової олії у виготовленні морозива дозволяє надати продукту стійку структуру при зберіганні в морозильних камерах та дозволяє швидко плавиться при температурі тіла, не залишаючи при цьому жирової плівки.

Illustration
Illustration

Виробництво кондитерських та хлібобулочних виробів

Завдяки своїм властивостям кокосова олія рафінована є унікальним інгредієнтом у виготовленні кондитерських виробів. А саме, воно чудово поводиться у випічці і чудово підходить для виготовлення різних кремів та начинки для вафель. Також, нейтральний смак та запах рафінованої кокосової олії забезпечує можливість застосування у виробництві різних наповнювачів та ароматизаторів.

Виробництво олійно-жирової продукції

Кокосова олія має досить високу твердість за низьких температур, яка забезпечує необхідну структуру маргарину або спреду і зберігає її стабільність у процесі зберігання.

Illustration
Illustration

Виробництво натуральної косметики

Кокосова олія є найпопулярнішим компонентом догляду. Вона чудова зволожує та живить шкіру, запобігає розтяжкам, захищає шкіру від шкідливого впливу сонячних променів, вітру, холоду. Рафінована олія кокоса має широкий спектр застосування в косметичних процедурах і не закупорює пори, на відміну від нерафінованої олії.

Виробництво вегетаріанської продукції

Застосування кокосової олії рафінованої у виробництві вегетаріанських виробів дозволяє надати продукту потрібну консистенцію і доповнює харчову цінність необхідними елементами. У свою чергу висока стійкість до окислення рафінованої кокосової олії дозволяє продовжити термін придатності продукції.

Illustration

ЧОМУ ВИГІДНО ЗАСТОСОВУВАТИ КОКОСОВУ ОЛІЮ

    Висока стійкість до окилнення (продовжує термін придатності продукції)
    Досить висока твердість при низьких температурах та швидке плавлення
    Тривалий термін зберігання (в Європі та США кокосова олія давно вважається улюбленим інгредієнтом виробників хлібобулочних виробів, оскільки має тривалий термін зберігання)
    Не втрачає своїх корисних властивостей при низьких та високих температурах
    Відсутність смаку та запаху (дозволяє застосовувати наповнювачі та ароматизатори у продукції)
    Широкий спектр застосування в косметичних процедурах (є найпопулярнішим компонентом доглядових засобів)
    Підходить для вегетаріанців

ЦІНА ЗА 1 КГ

МІНІМАЛЬНЕ ЗАМОВЛЕННЯ

141 грн

    1 ящик - 25 кг
    Доставка за рахунок отримувача

ОПТ

135 грн

    Від 1000 кг
    Доставка за рахунок отримувача

ВЕЛИКИЙ ОПТ

132 грн

    Від 3000 кг
    Доставка за рахунок отримувача

Відправлення з оптових складів у містах:

    Київ
    Рівне

Написати нам

moc.liamg%40auliotunococ

Подзвонити нам

+38 (067) 961-51-50


+38 (099) 619-36-37

Thank you!

We will contact you shortly

Can't send form.

Please try again later.

Made with